Twitter
Haftalık - 1 Mayıs 2021 (Rus aşısı ne kadar koruma sağlıyor, yan etkisi var mı?)
01 Mayıs 2021 Cumartesi

Siyasetten sosyal hayata, Türkiye'den dünyaya, Haftasonu'nun öne çıkan tüm haberleri ve yorumları, Ceren Bektaş Atuk ile Haftalık’ta…

Yeni kripto para düzenlemesinde ne var? Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk, Bilişim Hukuku Derneği Başkanı Av. Kürşat Ergün ile konuştu.

Tam kapanma için geç mi kaldık? 17 gün sonra vaka sayısı kaça iner? Vaka sayısı 30 binlerden 5 bin hedefine iner mi? Büyük göç salgın riskini artırdı mı? Vaka sayısı düşerken can kaybı neden zirve yaptı? Hangi aşı daha etkili? Rus aşısı mı, Çin aşısı mı, Alman aşısı mı yaptırmalı? Aşılama yaz sonuna biter mi? Aşıda ideal doz aralığı nedir? Rus aşısı ile ilgili ne biliniyor, etki oranı yüksek mi? Rus aşısı ne kadar koruma sağlıyor, yan etkisi var mı? Rus aşısı ile ilgili şüphe var mı? Sputnik V hangi yöntemle yapılıyor, risk var mı? Çocuklar için Covid-19 aşısı var mı? Uğur Şahin aşı formülünü verir mi? Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Ceren Bektaş Atuk’a değerlendirdi.