Twitter
Ronaldo yine meydan okudu: Juventus'ta iz bırakmak istiyorum
17 Temmuz 2018 Salı

Dünya futbolunda son 10 yıla damga vuran Cristiano Ronaldo artık resmen Juventus'ta. Portekizli yıldız, Torino'da önce sağlık kontrolünden geçti; daha sonra basının karşısına çıktı. 33 yaşındaki Ronaldo, juventus ve Serie A'da iz bırakmak istediğini söyledi.

Ronaldo, "Meydan okumayı seviyorum. Kariyerimin bu aşamasında böyle müthiş bir kulübe gelebilmek beni çok mutlu etti. Bu kulüpte iz bırakmak istiyorum. Herkes Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak ister, ama biz tüm kupalar için mücadele edeceğiz. Juventus'un kazanması için elimden geleni yapacağım" dedi.

juventus'ta çok iyi karşılandığını belirten Cristiano Ronaldo, Teknik Direktör Massimo Alegri ile yaptığı görüşmeyi paylaştı. Ronaldo, "Serie A çok zor ama Juventus da ben de hazırım. Yaşım önemli değil, iyi ve motive hissediyorum kendimi. Başlamayı dört gözle bekliyorum. Teknik Direktör Allegri ile görüştüm. 30 Temmuz'da antrenmanlara başlayacağım. İlk lig maçında oynamak istiyorum" açıklamasında bulundu.

2009 yılında transfer olduğu Real Madrid'te 4 Şampiyonlar Ligi zaferi yaşayan Ronaldo, İspanyol ekibiyle çıktığı 438 maçta 451 gol, 131 asistlik performans sergiledi. 5 kez FIFA Altın Top Ödülü'nü alan Cristiano Ronaldo, 4 yıl Juventus forması giyecek.