Twitter
31 Ağustos 2021 Salı

Fatih Altaylı ile Teke Tek’te ABD’nin tahliye ettiği Afganlar nereye gidiyor, Kabil Havalimanı’nin akıbeti ne olacak ve Afganistan’daki kaos senaryoları gerçekçi mi sorularına yanıt aranıyor. Türkiye için Afganistan'ın önemi ne? Taliban yönetiminde ülkenin akıbeti nasıl olacak? Türkiye mülteci planının neresinde? Taliban ile masaya oturulmalı mı? ABD Afganistan'da ne amaçladı? Afganistan'dan tahliye olan ve ayrılanlar nereye gidecek?

 

Taliban yönetiminde kaos büyür mü? Kabil Havalimanı'nı kim işletecek? Teke Tek'te Fatih Altaylı sordu; Habertürk TV Programcısı Mehmet Akif Ersoy yanıtladı.

 

ABD Afganistan'da ne amaçlamıştı? Kabil Havalimanı'nın akıbeti ne olacak? Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin Teke Tek'te yorumladı.

 

Taliban istikrar getirir mi? Taliban'ı hangi ülkeler destekliyor? ABD'nin tahliye ettiği Afganlar nereye gidiyor? Independent Türkçe Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek Teke Tek'te soruları yanıtladı

 

Fatih altaylı soruyor, ikinci bölümde akademisyen Prof. Dr. Mehmet Şahin ve Gazeteci Nevzat Çiçek Teke Tek’te yanıtlıyor.