Twitter
09 Kasım 2022 Çarşamba

Ekonomide ve gündemde neler var? Bursa’da çıkan yangının nedeni ne, Babanın durumu nasıl? Tahıl koridoru anlaşması uzayacak mı? Ekonomide beklenti ne? Kripto parayı etkileyen faktörler ne? Yükseliş ve düşüş neye bağlı? Kripto paranın seyri ne olur, neye dikkat edilmeli? Kripto parayı etkileyen faktörler ne? Bitcoin’de son durum ne? Piyasalarda son durum ne?Konut fiyatlarında düşüş var mı? Bir ekmeğin maliyeti ne kadar? Ekmek fiyatında neden artış isteniyor, zam mı gelecek?

İhracat pazarı daralıyor mu?Yeni pazar arayışına girilmeli mi? AB’deki talep azalması ihracatta düşüşe mi neden olacak? Sözleşmelilere kadro ne zaman gelir? Emekli aylığı hangisinde yüksek olur? 31 Aralık’tan önce mi sonra mı dilekçe vermek avantajlı? Siyasette neler tartışılıyor? 2023’te kaç aday yarışacak? 6’lı masa ortak adayda uzlaşır mı, kimin ismi öne çıkıyor? “Kazanacak Aday” kim? 6’lı masa adaya ne zaman ve nasıl karar verecek? Seçmen 2023 için kararını verdi mi? 2023’ün kilit partisi hangisi? Başörtüsü için karar çıkacak mı? Meclis’te kabul edilir mi yoksa referanduma mı gidilir? Muhalefet ne diyecek? Başörtüsü konusunda referanduma gidilir mi? Siyasetin üslubu sertleşiyor mu?

Para Gündem’de Ebru Baki sordu; Haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas, Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, Haber 7 Yazarı Mehmet Acet ve Habertürk Yazarı Nasuhi Güngör yanıtladı.