Twitter
07 Kasım 2022 Pazartesi

Ekonomide Beklenti Ne? Kışın sebze meuve fiyatı ne olacak? Gıda fıyatındaki artışın nedeni ne, nasıl düşüş sağlanır? Pazar çantası ne kadar dolacak, vatandaş ne talep ediyor? Gıdada üretim maliyeti nasıl düşecek? Gıda fiyatları düşürmenin yolu ne? Kuraklık riskine karşı tarım nasıl planlanmalı? 2023’te ücretler ne kadar olacak? Asgari ücrete ve memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak?

En düşük emekli maaşı ne kadar olur? 2023’te tatile ne kadar harcayacağız? Elon Musk ne yapmaya çalışıyor? FED faiz artımına devam edecek mi?Küresel dıurgunluk başladı mı? Piyasalarda son durum ne? Siyasette neler tartışılıyor? Seçmen yeni projelere ne diyor? Kaç Kişi ev sahibi olacak, vatandaş projelere ne diyor?Ülkelerin ekonomi tedbirleri ne ? 2023’ün seçim stratejileri ne? Seçmen partilerin saha çalışmasını nasıl takip ediyor? Seçmen sandığa giderken neye bakıyor? Hangi partiler 2023 stratejileriyle öne çıkıyor?Seçimin belirleyicisi ne olacak? Muhalefet ne diyecek? Referandum için ne gerekiyor?

Para Gündem’de Habertürk TV Ekonomi Müdürü Ebru Baki sordu; Haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas, Bizim TV Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Habertürk Yazarları Nasuhi Güngör ve Kemal Öztürk yanıtladı.