Twitter
Para Gündem - 22 Eylül 2020 (Akdeniz geriliminin çözümü nasıl olacak?)
23 Eylül 2020 Çarşamba

Para Gündem'de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ufuk Uras, Gazeteci/Yazar Kemal Öztürk ve Gazeteci Metehan Demir ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

- 65 yaş üstüne kısıtlama mı geliyor? Korona cezaları ne olacak? Korona tedbirleri artıyor mu? Aşı çalışmaları ne aşamada? Riskli kişiler için ne yapılmalı? Korona şüphelisi hastaneye nasıl gidip geliyor? Dünyada kısıtlamalar geri mi geliyor? Piyasadaki maskelerin standardı var mı, hepsi koruyor mu? Koronavirüs hangi sorunları getirdi? Koronavirüs eğitimi nasıl etkiledi, çocuklar ne istiyor? Çocukların hepsi internet ve bilgisayara sahip mi?

- Avrupa Birliği Akdeniz için ne diyecek, zirveden yaptırım kararı çıkar mı? Yunanistan masaya oturacak mı? Akdeniz gerilimin çözümü nasıl olacak? NATO toplantısından ne çıkar, zirve öncesi diyalog kurulur mu? Erdoğan-Merkel-Michel görüşmesinde masada hangi konular olacak, Erdoğan ne diyecek?

- Siyasette neler tartışılıyor? Enis Berberoğlu yeniden milletvekili olabilecek mi? İttifaklarda değişim bekleniyor mu?

- Bugün dünyayı neler bekliyor? Serrac neden istifa ediyor? Serrac'ın istifası sonrası Libya'da ne bekleniyor?