Twitter
10 Ağustos 2022 Çarşamba

Ekonomide ve gündemde neler var? Ekonomide beklenti ne? Merkez Bankası’nın rezervleri ne durumda? İş dünyası krediye ulaşabiliyor mu? Kredi maliyeti ne kadar, iş dünyası ne talep ediyor? Fiyat artışları ne zaman duracak? EYT için masada hangi formüller var? Enerji krizi Türkiye’yi etkiler mi? Rusya’nın gazı kısması üretimi durma noktasına getirir mi? ABD’de enflasyon beklentisi ne? Piyasalarda son durum ne? Bitcoin’de son durum ne?

Siyasette neler tartışılıyor? Rusya'nın gazı kısması üretimi durma noktasına getirir mi? Enerji krizi Türkiye'yi nasıl etkiler, tedbirlerimiz ne? Rusya-Türkiye ilişkileri nasıl? Gıda ve enerjide Türkiye için bir avantaj var mı? Suriye'ye yeni operasyon olacak mı? Bölgede yeni adımlar mı atılacak? Türkiye için riskler ne, bölgede nasıl bir yol izleyecek? Gıda fiyatlarında düşüş olacak mı? Tahıl sevkiyatı nasıl yansıdı, Rusya'dan da yapılacak mı?

Liderlerin açıklamaları nasıl? Tarımda planlama nasıl olmalı? 6'lı masanın ekonomi politikası ne? 2023'te kaç aday yarışacak? Kimlerin ismi konuşuluyor, kimler aday olmak istiyor? 6 liderin ortak adayı kim? 6'lı masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu mu? 6 liderin ortak adayı kim? Kemal Kılıçdaroğlu aday olacak mı? Gençler hangi partiye daha yakın? İlk kez oy kullanacak gençler 2023 için ne düşünüyor? Seçmen oy verirken neye bakıyor? Liderlerin söyledikleri ve yaptıkları nasıl yorumlanıyor? Seçmenin siyasetten beklentisi ne? Üçüncü ittifak kurulacak mı? Yeni bir ittifak kurulması durumunda ne değişir? Liderlerin söyledikleri ve yaptıkları nasıl yorumlanıyor?

Para Gündem’de Habertürk TV Ekonomi Müdürü Ebru Baki sordu; haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas, İletişim Uzmanı - Yazar Ali Saydam ile Habertürk Yazarları Sevilay Yılman ve Kemal Öztürk yanıtladı.