Twitter
03 Temmuz 2021 Cumartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütüphane Söyleşileri'nin üçüncüsünde Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya geldi. NATO liderleri içinde en kıdemli olanın kendisi olduğunu belirten Erdoğan, Türkiye'de akademik özgürlüğü olmayan bir üniversitenin olmadığını söyledi. Gençlere birçok yatırım yapıldığını, siyasette kadın oranını artırdıklarını ifade eden Erdoğan, darlandığında torunlarını aradığını söyledi.

Gençlerle üçüncü buluşma için teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Havalar artık güzelleşti, inşallah havaların bu yaz mevsimiyle beraber bu Kovid sürecini de sağlığımız için bir sinyal olarak görüyorum, Allah’tan niyazımız budur. Sürekli olarak vakalar vesaire azalıyor, vefat sayıları düşüyor, bunlar tabii güzel haberler. Ve bütün bunlarla birlikte de bizlerin de yatırımlar noktasında, attığımız adımlar noktasında artık performansımızı yükselttiğimiz bir döneme girdik." ifadesini kullandı.

Erdoğan, bıkkınlığın, bezginliğin farkında olduklarını belirterek, "İşte son olarak YKS imtihanları da yapıldı. Bu imtihanlardan da bütün yavrularımıza inşallah başarılarla dolu bir netice ve arzu ettikleri yerlere girme imkanını Rabbim kendilerine inşallah lütfeder diyorum. Ve şimdi de sözü sizlere bırakıyorum." dedi.