Twitter
16 Ağustos 2021 Pazartesi

Nedir Ne Değildir'de de Taliban'ı Afganistan yönetimini ele geçirmesi konuşuldu... Taliban Kabil'e girdi, şimdi ne olur? Afgan ordusu neden savaşmadı? Taliban güçleri başkente nasıl bu kadar hızlı ulaştı? İç savaş tehlikesi var mı? Yönetimin tekrar Taliban'a geçmesi ne sonuçlar doğuracak? ABD neden Afganistan'dan çekildi? ABD Taliban'a yenildi mi? ABD, Almanya, Hollanda tahliyeye başladı Türkiye ne yapacak? Türkiye nasıl bir yol izleyecek? Türk askeri Kabil'de kalacak mı? Taliban gücünü yeniden nasıl kazandı? Kabil Havalimanı kontrolünü ABD mi, Türkiye mi sağlayacak? Taliban'ı hangi ülkeler tanıyacak? Türkiye bundan sonra Afganistan ile nasıl ilişki kuracak?

Taliban Kabil'e girdi, şimdi ne olur? Afgan ordusu neden savaşmadı? Araştırmacı - Yazar Esedullah Oğuz Nedir Ne Değildir'de soruları yanıtladı.

Taliban güçleri başkente nasıl bu kadar hızlı ulaştı? İç savaş tehlikesi var mı? Nedir Ne Değildir'de Prof. Dr. Mehmet Ali Büyükkara: "Yakın vadede bir iç savaş olacağını düşünmüyorum"

Yönetimin tekrar Taliban'a geçmesi ne sonuçlar doğuracak? ABD neden Afganistan'dan çekildi? Habertürk TV Dış Politika ve Güvenlik Politikaları Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin Nedir Ne Değildir'de değerlendirdi.

ABD Taliban'a yenildi mi? ABD, Almanya, Hollanda tahliyeye başladı Türkiye ne yapacak? Nedir Ne Değildir'de Eski NATO Daimi Temsilcisi Fatih Ceylan: "Büyük bir oyunla karşı karşıyayız"

Türkiye nasıl bir yol izleyecek? Türk askeri Kabil'de kalacak mı? Taliban gücünü yeniden nasıl kazandı? İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Naim Babüroğlu Nedir Ne Değildir'de yorumladı.

Kabil Havalimanı kontrolünü ABD mi, Türkiye mi sağlayacak? Taliban'ı hangi ülkeler tanıyacak? Türkiye bundan sonra Afganistan ile nasıl ilişki kuracak? DEVA Partisi Kurucu Üyesi - Araştırmacı Metin Gürcan Nedir Ne Değildir'de soruları yanıtladı.

Nedir Ne Değildir’de Mehmet Akif Ersoy konukları, Habertürk TV Dış Politika ve Güvenlik Politikaları Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali Büyükkara, Araştırmacı-Yazar Esedullah Oğuz, Deva Partisi Kurucu Üyesi – Araştırmacı Metin Gürcan, Eski NATO Daimi Temsilcisi Fatih Ceylan ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Naim Babüroğlu ile konuştu.