Twitter
Haftasonu Sabahı - 30 Temmuz 2022 (Rus gazına olan bağımlılık nasıl aşılacak?)
30 Temmuz 2022 Cumartesi

ABD’de neler konuşuluyor? FED’in faiz kararı ABD ekonomisini nasıl etkiler? Ekonomik daralma sokağa nasıl yansıyor? ABD ve Çin görüşmesinin yankıları nasıl oldu? Erdoğan’ın Rusya ziyareti öncesi ABD’de neler konuşuluyor? Haftasonu Sabahı’nda Oya Çebi sordu; Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar değerlendirdi.

Dünya enerji krizi mi yaşıyor? Rus gazına olan bağımlılık tasarrufla engellenebilir mi? Rus gazına bağımlılık nasıl biter? Rusya savaştan istediğini alır mı? Avrupa’nın Ukrayna desteği azalır mı? Enerji krizi büyümesin diye verilen destek azaltılır mı? Enerji krizi Türkiye’yi nasıl etkiler? Erdoğan-Putin görüşmesinde ana gündem başlığı ne olur? Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif Kireçci, Haftasonu Sabahı’nda anlattı.

Kiralar neden katlanarak artıyor? Kiralardaki artışı ne tetikliyor? İstanbul'da kiralar ne kadar arttı? Kira artışının en fazla yaşandığı ilçeler hangileri? Yazlık fiyatlarında artış ne kadar? Ev sahipleri evini en yüksek teklifi verene mi kiralıyor? Haftasonu Sabahı’nda Oya Çebi sordu; Emlak Uzmanı Nilüfer Kas değerlendirdi.

Ulusal Arktik Bilimsel Araştırma Ekibi Habertürk'te... Türk bilim insanları kutupta ne çalışmalar yaptı? Kuzey Kutbu'nda neler keşfettiler? Haftasonu Sabahı’nda Oya Çebi sordu; TÜBİTAK Kutup Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Burcu Özsoy, KTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersan Başar ve Kaptan Doğaç Baybar Işıler yanıtladı.