Twitter
08 Mayıs 2021 Cumartesi

Siyasetten sosyal hayata, Türkiye'den dünyaya, Haftasonu'nun öne çıkan tüm haberleri ve yorumları, Ceren Bektaş Atuk ile Haftalık’ta…

Semt pazarları bugün ilk kez kuruldu, kurallara uyuldu mu? Semt pazarları riski artırdı mı? Bayramdan sonra 5 bini görür müyüz? Aşılama nasıl ilerleyecek, yeni aşılar ne zaman gelecek? Hidroksiklorokin hata mıydı? Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk, Halk Sağlığı Uzmanı Doç. Dr. Cavit Işık Yavuz ile konuştu.

Şampiyonlar Ligi finali ne olacak? Ciner Medya Grubu Londra Temsilcisi Cüneyt Başaran ve Hukukçu Yağmur Hortoğlu, Ceren Bektaş Atuk’a değerlendirdi.

Whatsapp’ın sözleşmesinin anlamı ne? Whatsapp hangi kişisel verileri depoluyor? Whatsapp’a dava açılabilir mi? Whatsapp hangi verileri depoluyor, kiminle paylaşıyor? Whatsapp hangi bilgilerimizi tutuyor? Telegram, Viber, Bip, Signal hangi verileri talep ediyor? Bilgilerimiz kimlerle paylaşılıyor? Whatsapp’tan çıkılmalı mı, alternatifler daha mı güvenli? Uçtan uca şifreleme hala devrede mi? Yeni kullanıcı sözleşmsinin eskisinden farkı ne? Yüzümüz genetic veri taşıyor, paylaşmak riskli mi? SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, Haftalık’ta anlattı.

Neden herkes fenomen olmak istiyor? Sanal ortamda beğeni neden önemli? Kolay para kazanma hevesi mi? Bahçeşehir Üniversitesi Sosyoloji Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilüfer Narlı, Ceren Bektaş Atuk ile Haftalık’ta değerlendirdi.