Twitter
Habertürk Gündem - 24 Kasım 2021 (Seçmen ekonominin düzeleceğine inanıyor mu, kime güveniyor?)
25 Kasım 2021 Perşembe

Habertürk Gündem'de kamuoyu araştırmacılarıyla seçim anketleri konuşuldu... Seçmen ekonomi için ne diyor? Ekonomide muhalefete güven var mı? Kararsız oylar hangi partiye gider? Seçmenin tercihi faizdeki düşüş mü dolardaki yükseliş mi? Dolardaki yükseliş sandığa yansır mı? Seçmen ekonominin düzeleceğine inanıyor mu, kime güveniyor? Seçmene göre ekonomi ne durumda? İYİ Parti ve CHP'nin mitingleri seçmeni etkileyecek mi?

Lider mi, parti mi, siyaset mi? Seçmen "Dış Güçler"e inanıyor mu? Seçmen ekonomide yaşananlara göre mi tercih yapacak? Erdoğan-Kılıçdaroğlu yarışı olur mu? AK Parti seçmenini kaybediyor mu? Hangi Genel Başkanın oyu partisinin oy oranından yüksek? Seçim anketlerinde son durum ne? Seçmen Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından etkilendi mi? "Helalleşme" karşılık bulur mu? Seçmen erken seçim istiyor mu? Tezkere kararı seçmeni etkiledi mi? Muhalefet hangi adayla kazanır? Seçmen 50+1 tartışmasına ne diyor? Muhalefetin kazanma stratejisi ne? Millet İttifakı hangi adayla HDP seçmeninden oy alır?

 

Seçmen ekonomi için ne diyor? Ekonomide muhalefete güven var mı? Kararsız oylar hangi partiye gider? Habertürk Gündem'de Hilmi Daşdemir: "Dolar oy tercihlerine henüz ciddi etki etmedi. Muhalefet umut veren bir öneri geliştirmedi. Yüzde 20 oranında kararsız seçmen var görünüyor"

 

Seçmenin tercihi faizdeki düşüş mü dolardaki yükseliş mi? Dolardaki yükseliş sandığa yansır mı? Habertürk Gündem'de Türkiye Raporu Direktörü Can Selçuki: "Vatandaş için öncelikli olan dövizin düşmesidir. Dövizdeki artış geçim sıkıntısı anlamına geliyor"

 

Seçmen ekonominin düzeleceğine inanıyor mu, kime güveniyor? Seçmene göre ekonomi ne durumda? Habertürk Gündem'de İhsan Aktaş: "Bu kadar sert iniş-çıkış bekleniyor muydu emin değilim. Muhalefet çivi çakmadan oy kazanmayı öğrendi"

 

İYİ Parti ve CHP'nin mitingleri seçmeni etkileyecek mi? Lider mi, parti mi, siyaset mi? Habertürk Gündem'de Dr. İbrahim Uslu: "Önceden anketlerde birinci sırada lider olurdu ama artık ekonomide çözüm var. Seçmenin sabır eşiğini tahmin etmek kolay olmuyor"

 

Habertürk Gündem’de Muharrem Sarıkaya soruyor… Konukları; Genar Araştırma Şirketi Başkanı İhsan Aktaş, Araştırmacı-Danışman Dr. İbrahim Uslu, Türkiye Raporu Direktörü Can Selçuki ve Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir Habertürk Gündem’de yanıtlıyor.