Twitter
09 Ocak 2022 Pazar

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

Neden vakalar yeniden zirve yaptı? Omicron kısıtlamaları getirir mi? 2022’de kapanma olur mu? Omicron en çok kimleri etkiliyor? Burası Haftasonu’nda ABD Jackson Laboratuvarı İmmünoloji Uzmanı Prof. Dr. Derya Unutmaz, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Neden rüya görürüz? Rüyalar kontrol altına alınabilir mi? Uykunun evreleri nedir? Rüyalar cihazlarla yönetilebilir mi? Hiç rüya görmeyen var mı? Bazı rüyaları neden hatırlamayız? Derin uyku ne demek? Rüyalar yol gösterici olur mu? İstediğimiz rüyaları görebilir miyiz? Rüyalara vücut ne tepki verir? Rüyalar kayıt altına alınabilir mi? Kontrollü rüya nedir? Rüyada konuşmanın sebebi ne? Uyurgezer olmak ne kadar tehlikeli? Astral seyahat nedir? Namık Kemal Üniversitesi Başhekimi Doç. Dr. Nejat Altıntaş, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

Beynimiz nasıl çalışıyor? Beynin cinsiyeti var mı? Kadın ve erkek beyni nasıl çalışır? Dişi ve erkek beyin ne demek? Beynimizi nasıl doğru kullanabiliriz? Beyin büyüdükçe zeka artar mı? Yaşlandıkça beynimizde neler olur? Beynin en çok hangi bölgesi çalışır? Sinir Bilim Uzmanı - Yazar Prof. Dr. Sinan Canan, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Sayılar hayatımızı nasıl etkiliyor? 2022 hangi sayıların yılı olacak? 2022 yılında bizleri neler bekliyor? Sayılar bizi nasıl etkileyecek? 2022 için sayılar ne diyor? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Numerolog - Yazar Melis Aygen değerlendiriyor.