Twitter
03 Nisan 2022 Pazar

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

Yabancı vatandaşlar Türkiye’den nasıl ev alıyor? Hangi ülke vatandaşları Türkiye’den konut satın alıyor? Yabancılar nereden konut alıyor? Burası Haftasonu’nda Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Neo-Naziler ne zaman ortaya çıktı? Batı Neo-Nazileri destekliyor mu? Neo-Nazi taburlarını kim destekliyor? Neo-Naziler nasıl örgütleniyor? Neo-Naziler neyi amaçlıyor? Ukrayna’da Neo-Naziler nasıl oluştu? İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Özgür Tör, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

Liderlerin beden dili ne diyor? Putin ve Zelenski’nin beden dili ne anlatıyor? Putin ve Zelenski kıyafet seçimiyle ne mesaj veriyor? Putin ve Zelenski’nin savaştaki beden dili ne anlatıyor? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; Antalya Bilim Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Murat Kaplan anlatıyor.

Ramazan ayı insanlığa ne anlatıyor? Ramazan ve oruç ne anlama geliyor? Oruç deyince ne anlamalıyız? Ramazan ayı nasıl yaşanmalı? Burası Haftasonu’nda Oylum Talu soruyor; Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasin Pişgin anlatıyor.