Twitter
Burası Haftasonu - 27 Şubat 2021 (Yeni nesil zenginler paranın yönünü nasıl belirliyor?)
27 Şubat 2021 Cumartesi

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD neyin hesabını yapıyor? İnfaz emrini veren Prens Selman’a niçin ceza yok? Kaşıkçı konulu belgeseli Amazon ve Netflix neden almadı? Arap pazarından mı korkuyorlar? “Emily in Paris” torpille mi aday gösterildi? Habertürk Yazarı Oray Eğin, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

Propolis nedir? Faydaları neler? Fiyatı niçin yüksek? Doğal hali fayda sağlamıyor mu? Propolisin sahtesi var mı? Sahtesi ile gerçeği nasıl ayırt edilebilir? Propolis nasıl ve ne kadar kullanılmalı? Propolisin fazlası zararlı mı? Propolis koronavirüse karşı etkili mi? Türkiye’de yeterli miktarda propolis üretilebiliyor mu? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Düzce Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ertuğrul Kaya değerlendiriyor.

Bizi Musk, Gates ve Bezos mu yönetiyor? Kontrol teknoloji ve dijital paranın sahiplerinde mi? Nasıl bu kadar zengin oldular? Yeni nesil zenginler paranın yönünü nasıl belirliyor? Dünyayı markalar mı yönetiyor? Kripto para dünyayı değiştirecek mi? Fütüristler Derneği Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Murat Şahin, Oylum Talu ile konuşuyor.

Türkiye’nin restorasyon karnesi nasıl? Restorasyonda nasılız? Restorasyon turizmi nedir? Sanat Tarihçisi Hayri Fehmi Yılmaz, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.