Twitter
24 Nisan 2021 Cumartesi

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

Joe Biden “soykırım” diyecek mi? Biden’ın Erdoğan’ı arama zamanlaması ne ifade ediyor? Amerikan kongresinin 1915 olaylarıyla ilgili tavrı ne? “Soykırım” ifadesi Türkiye-ABD ilişkilerini nasıl etkiler? Ermeni lobisinin Joe Biden üzerindeki etkisi neden büyük? Türk diasporası neden etkili olmuyor? Habertürk Yazarı Oray Eğin, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

Dünyada böyle bir vurgun oldu mu? Kripto parada hacker riski ne? Kripto borsasında yatırımcı kendini nasıl koruyacak? Kripto mağdurları ne yapacak? Kriptoda para kime gidiyor? Kayıp kripto para geri alınabilir mi? Kriptoda güvenlik açıkları neler? İsteyen herkes borsa kurabilir mi? Kriptoda düzenleme nasıl olmalı? Kripto düzenlemesi ne zaman gelecek? Soğuk cüzdan nedir? Kripto cüzdanlar nasıl boşaltılıyor? Kripto parayı saklamanın yolu ne? Elle tutulmayan para ile dolandırıcılık nasıl yapılıyor? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Ekonomi Gazetecisi Erkan Öz ve Ceza Hukuku ve Bilişim Hukuku Uzmanı Doç. Dr. Murat Volkan Dülger değerlendiriyor.

Tam kapanma gerekli mi? Aşılama hızında nasılız? Aşılar ne kadar koruyucu? Temaslılar aşı olabilir mi? İki doz arasında koronavirüs olanlarda artış var mı? Aşılar arasındaki fark ne? Kimler hangi aşıyı olmalı? Hangi aşı varyantlara karşı ne kadar etkili? İstanbul Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Yağız Üresin, Oylum Talu ile konuşuyor.

“Kanlı Noel”de neler yaşandı? Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.