Twitter
24 Ekim 2021 Pazar

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

Ünlü aktöre silahı kim verdi? 3. doz aşılama başlayacak mı? ABD’de vaka sayıları artıyor mu? Habertürk Yazarı Oray Eğin, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

Koronavirüs beyni küçültüyor mu? Beynin küçülmesi ne demek? Beyin hücreleri mi yok oluyor, fiziken mi küçülüyor? Beynin küçülmesi ne anlama geliyor? Her bireyde beyin küçülmesi olur mu? Beynin küçüldüğü nasıl anlaşılır? Beyin küçülürse ne olur? Beyin küçülmesi önlenebilir mi? Hangi durumlarda beyin küçülür? BEYİNDER Beyin Sağlığı Derneği Başkanı Prof. Dr. Derya Uludüz, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Ölüler neden gömülür, yakılır ya da terk edilir? Toplumlarda cenazelerin gömülme şekilleri neden farklı?  Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Araştırmacı-Yazar Erhan Altunay değerlendiriyor.

Salgında yeni dalga mı geliyor? Kış aylarında vakalar artar mı? Çocuklara Covid-19 aşısı yapılmalı mı? 3. doz aşılar ne kadar koruyucu? Grip bu kış daha ağır mı geçecek? Grip ve Covid-19 nasıl ayırt edilecek? Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necmettin Ünal, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.