Twitter
Burası Haftasonu - 20 Şubat 2021 (Türkiye’nin sınır ötesinde nasıl bir askeri gücü var?)
20 Şubat 2021 Cumartesi

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD’de küresel iklim değişikliğine önem verilecek mi? Kim Kardashian, Kanye West’ten boşanıyor mu? Neden West’in bipolar olması mı? Habertürk Yazarı Oray Eğin, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

Savunma teknolojimiz hangi noktada? Savunma teknolojimiz ne kadar milli? Türkiye’nin sınır ötesinde nasıl bir askeri gücü var? Türkiye’nin askeri politikası nerede? Savunma sanayiinde millileşmenin önemi ne? Savunma sanayiinde dışa bağımlılık ne zaman bitecek? Hava savunmada hangi noktadayız? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda EDAM Güvenlik ve Savunma Programı Direktörü Dr. Can Kasapoğlu değerlendiriyor.

Kendinizi tanıyor musunuz? Mutluluk elimizde mi? Yaşamakla var olmak arasındaki fark ne? Huzura nasıl ereceğiz? İnsan uykuda mı mutlu oluyor? Kendimizi nasıl fark edeceğiz? Nöroloji Uzmanı Dr. Timur Yılmaz ve Akademisyen / Yazar Prof. Dr. Uğur Batı, Oylum Talu ile konuşuyor.

Bitmek bilmeyen ağrıların sebebi ne? Kronik ağrılar nasıl önlenebilir? Kemik, eklem, kas ve baş ağrılarının altında ne yatıyor? Ağrı çekmek kader mi? Ağrıları nasıl dindireceğiz? Ağrı kesici ve kas gevşetici hangi aşamada kullanılmalı? En çok hangi ağrılar öne çıkıyor? Baş ağrısı niçin olur? Migren ile günlük baş ağrısı arasındaki fark ne? Koronavirüs ağrılarının farkı ne? Bel ağrısı niçin oluyor? Kalça ve dizler niçin ağrıyor? En şiddetli ağrı hangisi? Ağrı uzmanları hangi tedavi yöntemlerini uyguluyor? Ağrı Uzmanı Prof. Dr. Emine Nur Tozan, Burası Haftasonu’nda Oylum Talu’ya anlatıyor.