Twitter
19 Haziran 2022 Pazar

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD’de neler konuşuluyor? ABD gündeminde neler var? Burası Haftasonu’nda Habertürk Yazarı Oray Eğin, Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

Atina, tüm anlaşmalara rağmen adaları neden silahlandırıyor? Atina hangi adaları silahlandırdı? Miçotakis, Türkiye ile ilişkileri neden krize sürüklüyor? Atina nasıl bir strateji izliyor? ABD, F-35 ve F-16’ları neden vermiyor? Türkiye-Yunanistan gerilimi Washington’da nasıl izleniyor? Hulusi Akar, Yunan mevkidaşı ile hangi konuları konuştu? Yunanistan’a nasıl yanıt verilmeli? Türkiye, uluslararası arenada hangi kozları kullanmalı? İstinye Üniversitesi GÜVSAM Direktörü İsmail Hakkı Pekin, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

Sebze ve meyveleri mevsiminde tüketmek neden önemli? Sebze ve meyve kokuyla seçilir mi? Sebze ve meyveleri hangi kriterlere göre seçmeliyiz? Hangi ürünleri, nasıl tüketmeli, nelere dikkat etmeliyiz? Yaz ayı hangi meyve ve sebzenin zamanı? Yaz aylarında hangi ürünleri, nasıl tüketmeliyiz? Karpuz ve peynir doğru bir ikili mi? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Burası Haftasonu'nda Oylum Talu soruyor; İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Özyaral yanıtlıyor.

Fungistanbul nasıl kuruldu? Atık malzemeden enstrüman yaratma fikri nasıl oluştu? Atık malzemeler nasıl enstrümana döndü? Burası Haftasonu'nda Oylum Talu soruyor; Müzisyenler Roni Aran, Herman Artuç ve Serhat Ayebe değerlendiriyor.