Twitter
Burası Haftasonu - 19 Eylül 2021 (Hangi padişahlar nasıl kaftanları tercih ederdi?)
19 Eylül 2021 Pazar

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD’de neler oluyor? 22 yaşındaki Gabrielle Petito’nun başına ne geldi? Habertürk Yazarı Oray Eğin, Burası Haftasonu’nda aktarıyor.

Kader sayımız ve ruh kodumuz nasıl belirleniyor? Sürekli karşımıza çıkan sayılar ne anlam ifade ediyor? Sayılar neden bu kadar önemli? Renkleri hayatımızda nasıl kullanmalıyız? Dolunay’ın etkileri ne olacak? En çok hangi burçlar etkilenecek? Merkür retrosu ne zaman başlıyor? Retronun etkileri ne kadar sürecek? Retroda nelere dikkat etmeli? Gökyüzünde bizi neler bekliyor? Sene bitmeden önemli bir gökyüzü hareketi var mı? Vedik Astrolog Şebnem Ekşib, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Kovid-19 ile grip nasıl ayrışıyor? Vaka ve ölüm sayıları bize ne söylüyor? 2 doz aşı olanların koruma etkisi ne durumda? Virüs çocuklarda nasıl seyrediyor? Çocuklarda aşı yaşı kaç olmalı? Ölüm rakamlarını Delta varyantı mı artırıyor? Salgında aşının önemi ne kadar? Hangi aşı kaç doz yapılmalı? 2 Sinovac, 1 Biontech olanlar için 4. doz gerekiyor mu? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necmettin Ünal değerlendiriyor.

Kaftanlar bize ne anlatıyor? Hangi padişahlar nasıl kaftanları tercih ederdi? Padişahların giydikleri kaftanlar nasıl hazırlanıyordu? Kaftanın deseni nasıl seçiliyor? Çiçekli kaftanları ilk hangi padişahta görüyoruz? Türk Sanat Tarihçisi Prof. Dr. Nurhan Atasoy, Oylum Talu’ya anlatıyor.