Twitter
16 Nisan 2022 Cumartesi

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD’de neler konuşuluyor? Artan enflasyon ABD’de etiket fiyatlarına nasıl yansıdı? ABD’de enflasyon neden artıyor? Rusya’ya yeni yaptırımlar gelir mi? ABD’den Ukrayna’ya kim gidecek? Burası Haftasonu’nda Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar, Oya Çebi’ye anlatıyor.

Gen haritası nedir? İnsan Genom Projesi nedir? Gen haritası neleri değiştirecek? Riskli genler tespit edilebilir mi? Her hastalığın kökeni genetik midir? Kansere yatkınlık ne demek? Gen tedavisi kansere çare olur mu? Genetik kanserde ne kadar etkili? Epigenetik nedir? Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Başkanı Prof. Dr. Haydar Bağış, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

Etiket fiyatları neden düşmüyor? Enflasyon neden çıktı, nasıl düşer? Fiyatlar daha da yukarı gider mi? Faiz enflasyon dengesi ne olacak? Döviz düştü fiyatlar neden düşmedi? KDV indirimi etiketlere yansıdı mı? Dünyada enflasyon neden artıyor? Burası Haftasonu'nda Oya Çebi soruyor; Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kamil Yılmaz anlatıyor.