Twitter
16 Ağustos 2020 Pazar

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

Gökyüzü bu hafta ne söylüyor? Yeni ay nelere işaret ediyor? Renkler hayatımıza nasıl etki eder? Kahverengi hangi etkiyi yapar? Siyah gerçekten zayıf gösterir mi? Hangi rengi hangi rankle kullanalım? Hangi renk ne işe yarar? Burçların rengi ne? Doğum tarihi kaderimiz mi? Doğum tarihinize göre renginiz ne? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Vedik Astrolog Şebnem Ekşib anlatıyor.

Doğu Akdeniz’deki gerilimin nedeni ne? Adaların statüsü neydi, ne oldu? Lozan’da Türkiye’nin duruşu neydi? 12 ada Yunanistan’a nasıl verildi? Adalar sorunu nasıl çözülecek? Yunanistan ne istiyor, neden? Galatasaray Lisesi Müdürü Vahdettin Engin ve İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Hazal Papuççular, Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

Adrian ve Şanışer ile nasıl tanıştı? Elektronik müzik mirası mı taşıyor? Türkiye’de elektronik müzik nerede? Türkçe Deep House nasıl doğdu? DJ’lik sanıldığı gibi kolay mı? Salgın döneminde ne yaptı? Koronavirüs müzik sektörünü nasıl etkiledi? DJ-Prodüktör Deeperise, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.