Twitter
Burası Haftasonu - 14 Şubat 2021 (Aşkın bilimsel bir temeli var mı, araştırmalar ne diyor?)
14 Şubat 2021 Pazar

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

Donald Trump siyasete devam edecek mi? Joe Biden, Trump’ın izlerini silecek mi? S-400 krizi çözülecek mi? Habertürk Yazarı Oray Eğin, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

Gara’ya operasyon ne anlama geliyor? Terör örgütü için Gara’nın anlamı ne? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Abdullah Ağar ve Habertürk Dış Politika Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin değerlendiriyor.

Devir kripto para devri mi? Bitcoin’deki yükseliş sürer mi, 2021’de ne bekleniyor? Kripto paranın kullanımı daha yaygın hale gelecek mi? Bitcoin’de son durum ne? Kripto parade neye dikkat edilmeli? Kripto paraya yatırım güvenli mi? Kripto paraya ilgi artıyor mu? İstanbul Üniversitesi İstatistik Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Haluk Zülfikar, Oylum Talu ile konuşuyor.

Beyin mi aşık olur, kalp mi? İnsan kalbiyle mi sever, beyniyle mi? Aşkın bilimsel bir temeli var mı, araştırmalar ne diyor? Aşkın gözü kör mü? “Aşk acısı” duygusunu beyin mi üretiyor, kalp? Erkek mi, kadın mı çabuk aşık olur? Aşkın cinsiyeti var mı, aşkı kadın mı başlatır, erkek mi? Kadınlar ve erkekler aşkı farklı şekillerde mi yaşarlar? İdeal ilişkinin formülü var mı? Mutlu ilişkinin sırrı aşkta mı yoksa mantıkta mı saklı? Aşkta “mantık” var mı, yok mu? Duygular mı dinlenmeli yoksa mantık mı? Aşk duygusu nerede başlar, kalpte mi, beyinde mi? Sevmek mi güzel, sevilmek mi? Nöroloji Uzmanı Dr. Bülent Madi, Burası Haftasonu’nda Oylum Talu’ya anlatıyor.