Twitter
Burası Haftasonu - 1 Mayıs 2022 (Cumhurbaşkanı’nın kritik Suudi Arabistan ziyareti ne anlam taşıyor?)
01 Mayıs 2022 Pazar

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD’de neler konuşuluyor? Elon Musk Twitter’ı neden istiyor? Mike Tyson yolcuyu neden dövdü? Burası Haftasonu’nda Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Kaza kara noktası nedir? Bayramda kazalar neden artıyor? Bayram tatili için yola çıkacaklar nelere dikkat etmeli? En çok kaza yaşanan yollar nerede? Yol ve Güvenlik Uzmanı Mert İntepe, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

Vladimir Putin, Almanya ve Fransa’ya gaz akışını durdurur mu? Avrupa enerji krizi yaşar mı? Rusya, Avrupa gazını keserse Avrupa’nın B planı var mı? Enerji krizi Türkiye’yi etkiler mi? Rusya ve Avrupa arasındaki kriz Türkiye’ye nasıl yansır? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kritik Suudi Arabistan ziyareti ne anlam taşıyor? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Burası Haftasonu'nda Oylum Talu soruyor; Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aylin Ünver Noi anlatıyor.

Gizemli hepatit nasıl ortaya çıktı? Gizemli hepatitte belirtiler neler? Hepatit salgını nasıl yayılıyor? Çocuklarda daha mı hızlı yayılıyor? Gizemli hepatit salgına dönüşür mü? Kuş gribinin belirtileri neler? Salmonella bakterisi nasıl bulaşır? Burası Haftasonu’nda Oylum Talu soruyor; Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. İftihar Köksal değerlendiriyor.