Twitter
Bayram Sabahı - 10 Temmuz 2022 (İstanbul’a yakın tatil rotaları ne?)
10 Temmuz 2022 Pazar

Habertürk’te bayram sabahlarını birlikte karşılıyoruz. Oylum Talu’nun sunumuyla Bayram Sabahı’nda birbirinden değerli isimler ve alanında uzman konuklarla keyifli bir bayram sohbeti için sizleri de bekliyoruz.

ABD’nin gündeminde neler var? ABD’de Kurban Bayramı nasıl geçiyor? Joe Biden’ın Suudi Arabistan ziyareti neden önemli? ABD Türkiye’ye F-16 satacak mı? Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Anadolu ismi nereden geliyor? Hangi medeniyetlerin izleri var, bize neler anlatıyor? Anadolu kimlere ev sahipliği yaptı? Arkeolojik kazılar geçmişten günümüze neler anlatıyor? Anadolu'da kimler yaşadı? Göbeklitepe neden önemli, geçmişten bugüne ne anlatıyor? Sanat Tarihçisi Hayri Fehmi Yılmaz, Bayram Sabahı’nda değerlendiriyor.

İstanbul’a yakın tatil rotaları ne? Tatilde İstanbul’da ne yapılabilir? Tatilde İstanbul’da olanlar nereleri gezebilir? İstanbul’da nereler gezilmeli? Seyahat Yazarı Serda Büyükkoyuncu, Oylum Talu ile Bayram Sabahı’nda anlatıyor.

Kurban Bayramı’nın mahiyeti nedir? Kurban Bayramı’nın önemi nedir? Kurban Bayramı çocuklara nasıl anlatılmalı? Kurban etinin ne kadarı dağıtılır? Kurban nasıl kesilmeli? Bayram Sabahı’nda Oylum Talu soruyor; Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şaban Ali Düzgün yanıtlıyor.