Twitter
Açık ve Net - 8 Kasım 2021 (İmamoğlu ve Yavaş'a adaylık yolu kapandı mı?)
09 Kasım 2021 Salı

CHP Lideri son sözü söyledi mi? İmamoğlu ve Yavaş'a kapı kapandı mı? İmamoğlu veya Yavaş aday değil mi? Numaralardaki "Gizli Mesaj" ne? Millet İttifakı'nın adayı kim olur? Kılıçdaroğlu kendini mi tarif ediyor, Millet İttifakı'nın adayı kim?

Türkkan'ın vekilliği düşürülür mü? Lütfü Türkkan ihraç edilmeli mi?

 

İmamoğlu ve Yavaş'a kapı kapandı mı? Açık ve Net'te Mustafa Balbay yanıtladı: "Bence kapanmadı. Çünkü o güne kadar köprünün altından çok sular akar. Seçim zamanında olursa belediye başkanlığı seçimlerine de kısa bir süre kalacak ve yeni bir değerlendirme olabilir"

 

"Sayın Kılıçdaroğlu bunu söyledi çünkü dediği gibi olmazsa proje çöker. Zaten Sayın Akşener 'Proje bazlı ilerliyoruz' demişti. Bence Millet İttifakı çatırdıyor" Açık ve Net'te Hasan Öztürk Kılıçdaroğlu'nun "Adayım dersem ittifak dağılır" cümlesini yorumladı

 

Açık ve Net'te Gürkan Zengin: "Görünen o ki; Sayın Akşener, Sayın İmamoğlu'nun adaylığını istiyor. Sayın Kılıçdaroğlu'na 'Sen aday olma' mesajı veriyor. Kişisel olarak Sayın Kılıçdaroğlu'nun aday olacağını zannetmiyorum"

 

Açık ve Net'te İdris Şahin yanıtladı: "DEVA Partisi olarak Millet İttifakı'nın içinde ne olup bittiğini bilemeyiz. Bizim için kişilerin bir önemi yok, ilkeler bazlı siyaset yapıyoruz"

 

Açık ve Net'te Onur Erim: "Bence Sayın Akşener bağıra bağıra 'Ben aday olmak istiyorum' diyor. 'İmamoğlu veya Yavaş aday olursa hayır demeyiz' diyerek ikisini de adaylıktan indirdi"

 

Açık ve Net’te Kübra Par soruyor… konukları; Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Hasan Öztürk, Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mustafa Balbay, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. İdris Şahin, Dragoman Strateji Başkanı Onur Erim ve Gazeteci Gürkan Zengin yanıtlıyor.