Twitter
13 Ekim 2021 Çarşamba

Muhalefet partileri neden kaygılı? İYİ Parti ve CHP neden gerilimin artacağını savunuyor? Muhalefetin elinde belge var mı? CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklaması ne anlama geliyor? Muhalefet partileri seçim döneminden neden kaygı duyuyor?

Dolar kuru neden yükseliyor? Gıda fiyatlarındaki artış nasıl kontrol altına alınacak?

 

Açık ve Net'te Uğur Poyraz: "Sayın Kılıçdaroğlu'nun, Özdağ'ın ve Kavuncu'nun başlarına bir şey gelseydi hoş olmazdı. Titizlikle araştırılmalı. Sayın Erdoğan'ın 'Bunlar daha iyi günleriz' açıklaması da çok talihsizdi"

 

Açık ve Net'te Mücahit Birinci: "Kesinlikle haklı değil. Şiddete zaten karşıyız. Sadece muhalif isimler değil, iktidara yakın isimler de şiddete uğradı. Şiddeti ele alacaksak bunun muhalif vurgusunu yapmaya gerek yok"

 

"'Kanlı eylemler olacak' gibi iddiaları doğru bulmuyorum. Aksayan yönleri olsa bile bir hukuk devletimiz vardır. Kurumlarıyla ayaktadır. Türkiye Cumhuriyeti bir parti devleti değildir" Açık ve Net'te Prof. Dr. Ersan Şen, 'Seçim öncesi gerilim olacak' iddiasını yorumladı

 

"Sayın Kılıdçaroğlu 'Aklı başında herkes endişelenir' diyor. Aynı anda yurt dışına kaçmış FETÖ'cüler 'Şu isimlere suikast düzenlenecek' diye liste yayınlıyor. Asıl bu bağlantı araştırılmalı" Açık ve Net'te Hasan Öztürk, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini değerlendirdi

 

Açık ve Net’te Kübra Par soruyor… konukları; Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, İYİ Parti Genel Sekreteri Av. Uğur Poyraz, AK Parti MKYK Üyesi Av. Mücahit Birinci ve Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Hasan Öztürk yanıtlıyor.