Twitter
18 Mayıs 2018 Cuma

Başvuru yaptığı hiçbir işyerinden yanıt alamadı. O da çare olarak özgeçmişini besteleyip, piyano başında seslendirdi Görüntülerin adresi Amerika Birleşik Devletleri... 24 yaşındaki Page Kemna, pazarlama sektöründe iş arıyordu. Ancak başvuru yaptığı hiçbir firma kendisine geri dönmedi. O da yöneticilerin dikkatini çekebilmek için sıradışı bir yol tercih etti; özgeçmişini besteledi, hünerlerini sergiledi.

Kemna, bestesinde yaratıcı ve zeki olduğunu, bu nedenle kendisini işe alacak şirkete büyük faydalarının olacağını söyledi. Şarkısının nakaratında, "Neyi bekliyorsunuz? Beni işe alın" dedi. 3 yaşından beri şarkı söylediğini belirten Kemna, şarkının bir bölümünde, "Belki ilginizi çeken yeteneklerim vardır, sizin şirketinizi de kâra geçirebilirim. Her türlü zorluğu aşabilirim" sözlerine yer verdi ve ekledi: "lütfen beni işe alın."

Genç kadının yöntemi işe yaradı. Kendini anlattığı video, milyonlarca kez izlendi. İşverenlerden teklif yağdı. Genç kadın hiçbir yerle sözleşme imzalamadı ama gördüğü yoğun ilgi karşısında, bir de teşekkür şarkısı paylaştı.