Twitter
01 Haziran 2018 Cuma

7 yaşındaki oğlunu vahşice katletti, "Pişman değilim" dedi... Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gündem anne vahşeti... Başkent Lefkoşa'ya bağlı Gönyeli'de yaşayan Bilge Lord Kunduracı, 28 Mayıs'ta oğlu Ercan Kaya'yı uykusunda 17 bıçak darbesiyle öldürdü. Yetmedi, kanlar içindeki çocuğunun fotoğrafını çekip ayrılmak üzere olduğu eşi Ercan Kunduracı'ya gönderdi. "Gel şimdi çocuğunu al" yazdı.

CANİ ANNEDEN KAN DONDURAN İFADE

Cani annenin ifadesinde söyledikleri de kan dondurdu. Kunduracı, cinayeti boşanma aşamasında olduğu eşinin sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflar nedeniyle işlediğini söyledi. "Oğlumla birlikte fotoğrafını Facebook'ta paylaşınca, oğlumu elimden alacak korkum iyice arttı. Elimden almasındansa oğluma bir ömür hasret olsun istedim, bu nedenle öldürdüm" dedi. Üstelik pişman olmadığını söyledi.

Tutuklanan anneyle görüşen psikologlar tarafından koyulan ilk teşhis "sosyopati"... Uzmanlara göre, anne bir nevi "cinayet işlemeye meyilli seri katil". İfadeleri ve pişman olmadığını belirtmesi de bunun kanıtı. Bilge Lord Kunduracı'nın cinayeti bilinci açık bir şekilde işlerken, tek amacının "kendisini terk ettiğini" düşündüğü babadan intikam almak olduğu da polisin ve doktorların saptamaları arasında.