Twitter
Nedir Ne Değildir Özel - 21 Mayıs 2021 (Filistin'de çözüm "Libya Modeli" mi?)
22 Mayıs 2021 Cumartesi Süre: 01:36:56

Mehmet Akif Ersoy Nedir Ne Değildir Özel'de Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı'yi konuk ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğu Akdeniz için "yeni müjdeler alıyoruz" açıklamasından, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına, Yunanistan ile rafa kaldirılan ilişkilerden, Kıbrıs'ta iki devletli çözüme kadar siyaset ve askeri stratejiye dayalı tüm konular masaya yatırılıyor.

 

Nedir Ne Değildir Özel'de Doç. Dr. Cihat Yaycı: "Kanal İstanbul net bir şekilde Montrö'yü etkilemez. Marmara Denizi'ne nereden girerseniz girin Karadeniz'e girmek veya çıkmak için mutlaka Montrö'ye riayet etmek durumundasınız"

 

Filistin'de çözüm "Libya Modeli" mi? Türkiye-Filistin deniz yetki alanı anlaşması imzalanır mı? Yunanistan'ı korkutan öneri ne? Yunan Dışişleri Bakanı Dendias neden İsrail'e gitti? Nedir Ne Değildir Özel'de Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı yanıtladı

 

Nedir Ne Değildir Özel'de Çetiner Çetin sordu; Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı yanıtladı: "Doğu Akdeniz'de şunu rahatlıkla söyleyebiliriz: Türkiye ile masaya oturan kazanır"

Mehmet Akif Ersoy ve Habertürk TV Diş Politika ve Güvenlik Politikalari Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin soruyor; Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı yanıtlıyor.

DİĞER KISIMLAR
2. Bölüm
21 Mayıs 2021 , Cuma
Süre: 01:36:39