Twitter
Nedir Ne Değildir - 20 Mayıs 2021 (İsrail'e nasıl tepki verilmeli?)
21 Mayıs 2021 Cuma Süre: 01:36:39

Mehmet Akif Ersoy ile #NedirNeDeğildir'e Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu konuk oluyor. Gazeteciler Nagehan Alçı, Veyis Ateş ve Kemal Öztürk soruyor; Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yanıtlıyor.

Nedir Ne Değildir'de Temel Karamollaoğlu: "1917'de Balfour deklarasyonu ile başladı. Yahudiler bu topraklar 'bizim' diyor. Halbuki kendi inancınızı zorla empoze edemezsiniz. Askeri, ekonomik güç siyasi gücü doğuruyor"

Nedir Ne Değildir'de Temel Karamollaoğlu: "Aslında toprakları gasp edilenler Müslümanlar. 70 yıldır bu zulüm hep artıyor. Bu zulme karşı bölgede yaşayanlar direnmeli. Bunun için de teknolojik ve askeri gücümüz olmalı"

Nedir Ne Değildir'de Temel Karamollaoğlu: "Önce karşımızdaki gücün elinde hangi imkanlar olduğunu iyi belirlemeliyiz. Eksiklerimizi bilip ona göre bir araya gelip çalışmalıyız. Ekonomik, askeri, teknolojik güç çok önemli"

Nedir Ne Değildir'de Temel Karamollaoğlu: "Sayın Erdoğan gayret gösteriyor. Mesela 'One Minute' çıkışı güzeldi fakat arkası gelmedi. Bu iş Kürecik'i, İncirlik'i kapatmadan olmaz"

Nedir Ne Değildir'de Temel Karamollaoğlu: "Prensiplerimiz belli. Öncelikle bu sistem değişecek. 'Bu sistem devam edecek' diyen bir partiyle ittifak kuramayız. Yüzde 10 barajından dolayı da bir ittifak içinde yer alacağız"

DİĞER KISIMLAR
1. Bölüm
22 Mayıs 2021 , Cumartesi
Süre: 01:36:56