TV Habertürk

Yaşar Gaga son yolculuğuna uğurlandı

8 Mart 2018 - 17:43

Başta Sezen Aksu olmak üzere birçok ünlü ismin menajeriydi. Aynı zamanda kendi albümleri de vardı. 1 aydır yoğun bakımda olan ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden 44 yaşındaki Yaşar Gaga son yolculuğuna uğurlandı. Sanat dünyasının sevilen ismi Yaşar Gaga için Ortaköy Büyük Mecidiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenazeye Cem Yılmaz, Ajda Pekkan, Mustafa Sandal, Demet Akbağ gibi birçok ünlü isim katıldı. Ayakta durmak güçlük çeken aile yakınlarını, dostları teskin etti. Yaşar Gaga'nın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Ortaköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

YAŞAR GAGA KİMDİR?

Uzun bir dönem Sezen Aksu'nun menajerliğini yapan Yaşar Gaga, 'Şarkı Söylemek Lazım' isimli yarışmanın jürisinde yer aldı. Sezen Aksu'nun seslendirdiği 'Bile Bile' isimli şarkı ile tanınan Gaga, daha sonra 1997 yılında 'Betonova' isimli bir albüm çıkardı.

Geçen yıl yayımladığı 'Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar' isimli albümünde ise Türkiye'nin önemli şarkıcılarını bir araya getirdi.

Albümde, Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Kibariye, Dilber Ay, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onur ve Halil Koçak şarkılar seslendirdi.