TV Habertürk

Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi şikâyetçi oldu

26 Nisan 2018 - 17:20

Oyuncu Hakan Yılmaz'la eşi Elif Yılmaz'ın Etiler'de bir otelin lobisinde darp edilmesiyle ilgili davaya başlandı. 

Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz, aralık ayında Etiler'de bir otele konaklamak için gitti. Yılmaz çifti lobide giriş işlemlerini yaptırırken, Hakan Yılmaz'a Deniz Vural isimli bir kişi yaklaştı.

Vural, ayağıyla Hakan Yılmaz'a tekme attı. Arkasını dönen Hakan Yılmaz, pek umursamadı ama Denizhan Vural birkaç saniye sonra Hakan Yılmaz'ın sırtına dokundu ve 'Beni tanıyor musun?' diye sordu. İddiaya göre Denizhan Vural, Yılmaz çiftine hakaret etmeye başladı. Vural'ın yanında koruması olduğu belirtilen bir kişi ile arkadaşı vardı. Sözlü tartışma sürerken, Vural, Hakan Yılmaz'a önce tekme attı, ardından da yumrukladı.

Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz, kendilerine saldıran 3 kişiden şikayetçi oldu. 'Tehdit', 'Basit yaralama' ve 'Hakaret' suçlarından Deniz Vural, Mahsar Algül ve Erdal Gökçe hakkında dava açıldı. 5 buçuk yıla kadar hapiscezası istenen 3 sanık duruşmaya katılmadı. Duruşmada otel çalışanı 6 kişi tanık olarak ifade verdi. Mahkeme sanıkların ifadelerinin alınması ve dosyada bulunan kamera görüntülerinin bilirkişiye verilmesine karar verdi. duruşma ertelendi.