Twitter
30 Kasım 2022 Çarşamba

Ekonomide ve gündemde neler var? EYT ne zaman yasalaşacak? Kimler emekli olabilecek? İlk aylığı ne zaman alacaklar? EYT’de kıdem tazminatı nasıl olacak? Asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret zammı ne kadar olacak? Çalışan ne kadar zam istiyor? İşveren EYT için ne diyor? 2023 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret en az ne kadar olmalı? Çalışan ne kadar zam istiyor? Asgari ücret 2023’te ne kadar olacak? Fiyat artışları nasıl durdurulacak? Konaklama vergisi ertelenir mi? Konaklama vergisi ne kadar olacak? Avrupa kışı nasıl geçirecek? Apple Twitter’ı tehdit mi etti?

Piyasaların takibinde neler var? Çin’deki kovid kısıtlamaları piyasaları nasıl etkiliyor? Piyasalarda son durum ne? İndirim haftasında ne kadar harcadık? İndirimlerden müşteri memnun oldu mu? Tüketici indirim haftasında en çok ne aldı? İndirim haftasının cirosu ne? Tüketicinin tercihi internetten alışveriş mi oldu? İndirimde en çok ne aldık? En çok nakit yoksa kredi kartı mı kullanıldı? Tüketim alışkanlıkları değişti mi? Fiyatlar neden artıyor? Turistin ortalama harcaması ne kadar? E-Ticaret yasası ne getirecek? 1 Ocak’tan itibaren indirimlerde sınırlama olacak mı?

Para Gündem'de Ebru Baki sordu; Haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas ve Birleşmiş Milletler Derneği Başkanı Sinan Öncel yanıtladı.