Twitter
30 Eylül 2022 Cuma

Ekonomide ve gündemde neler var? Ekonomide beklenti ne? Piyasaların takibinde neler var? Döviz mevduatı ne kadar? Kur Korumalı Mevduat uygulaması ne zaman sona erecek? Enflasyonda hedef ne? Ne zaman düşüşe geçecek, gıda ucuzlayacak mı? Piyasalarda son durum ne? Bitcoin'de son durum ne?

Siyasette neler tartışılıyor? Altılı Masa’da ikinci turun ilk toplantısında neler olacak? 6’lı Masa seçime nasıl hazırlanıyor? Ortak aday çıkarabilecekler mi, tarif ettikleri isim kim? Adaylık yine konuşulmayacak mı, ne zaman karar verecekler? Masanın ortak bir adayı olacak mı? 6 Lider her konuya aynı mı bakıyor, ne düşünüyorlar? 2023 için partilerin hazırlığı ne? Seçim sonucunda ne belirleyici olacak, seçmen ne diyor? Kılıçdaroğlu ve Akşener’in görüşmesinde neler konuşuldu? İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in aklında bir isim var mı? Akşener, “Kazanacak aday” darken kimden bahsediyor?

Seçmen kime, neye göre oy veriyor? Seçimin belirleyicisi ne olacak? Türkiye’nin tedbirleri ne? Resesyon endişesi ve savaş üretimi nasıl etkiler? Türkiye hangi adımları atacak? Bölgedeki riskler ne, Ege ve Akdeniz’de ne olacak? Yeni Ekonomi Modeli sonuç veriyor mu? Seçmen 2023 için kararını verdi?

Para Gündem'de Habertürk TV Ekonomi Müdürü Ebru Baki sordu; Habertürk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas, Haber 7 Yazarı Mehmet Acet, Habertürk Yazarı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Aydın yanıtladı.