Twitter
22 Ekim 2022 Cumartesi

Türkiye ve dünyanın gündemi, siyasetten sağlığa, tarihten yaşama, kültürden magazine en çok konuşulan konuların bilinmeyenleri Oya Çebi ile Haftalık’ta…

ABD’nin gündeminde neler var? ABD’de neler konuşuluyor? Haftalık'ta Oya Çebi sordu; Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar yanıtladı.

ABD, Ege'de neyi amaçlıyor? ABD, Ege'de gerçekten tarafsız mı? Yunanistan, Ege'de ne yapmak istiyor? Yunanistan'ın Ege'deki güvencesi ABD mi? ABD ve Yunanistan'ın amacı ortak mı? Yunanistan neden silahlanıyor? Haftalık'ta Oya Çebi sordu; Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Abdullah Ağar değerlendirdi.

Ev sahibi kiranın ödendiği hesabı kapatırsa ne yapılmalı? Ev sahibi "çık" diyebilir mi? Kirada %25 sınırı çözüm oldu mu? Kaç kira ödenmeyince dava açılır? Hangi şartlarda kiracı çıkar? Ev sahibi "Ben oturacağım" diyebilir mi? İhtar gelen kiracı evden çıkmalı mı? Kontrat bitmeden kiracı çıkabilir mi? Faturalar ev sahibi üzerinde olur mu? Kiracıların hakları neler? Ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi? Ev satılırsa kiracı ne yapmalı? Haftalık'ta Oya Çebi sordu; Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av. Ali Güvenç Kiraz anlattı.