Twitter
17 Nisan 2022 Pazar

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD’de neler konuşuluyor? Elon Musk Twitter’ı alabilir mi? Burası Haftasonu’nda Habertürk Yazarı Oray Eğin, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Kızılay kimlere yardım eli uzatıyor? Kızılay nerelere yardım ulaştırıyor? Yeterli kan stoğu var mı? Pandemi döneminde düşen kan bağışı sayısı arttı mı? Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

Yapay zeka nedir? Yapay zeka ne kadar adil olur? Yargı sistemini yapay zekaya emanet etmek ne kadar doğru? Yapay zeka hakkımızda neler biliyor? Yapay zekanın sınırı var mı? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; Fütüristler Derneği Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Murat Şahin anlatıyor.

Sağlık için kaç saat uyunmalı? Beyin sağlığı için neler yapılmalı? Bizi hormonlarımız mı yönetiyor? Burası Haftasonu’nda Oylum Talu soruyor; Beyin Sağlığı Derneği Başkanı Prof. Dr. Derya Uludüz değerlendiriyor.

Zekat, fitre ve sadaka nedir? Kimlere zekat verilmeli? Kimler, ne kadar zekat vermeli? İstanbul Emekli Başvaizi Mustafa Akgül anlatıyor.