Twitter
19 Kasım 2023 Pazar

Asgari ücret ne kadar olur? Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? Asgari için hangi formüller masada? Asgariye 2024'te ara zam olur mu? Emekli ve memur maaşları ne olur? Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; Habertürk Yazarı Ahmet Kıvanç yanıtladı.

Hangi şartlarda yetişti, nasıl büyük komutan oldu? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi kim? Eyyubi, Kudüs'ü nasıl fethetti? Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; Yıldız Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Caner Taslaman yanıtladı.

Uykusuzluk hastalık mıdır? Uykusuzluk mutsuzluk nedeni mi? Neden uykusuzluk çekeriz? Deliksiz uyku için ne yapmalı? Aşırı uykusuzluk neyin belirtisi? Uyuyamamanın sebepleri neler? Beyin neden uykuya dalmaz? Kalitesiz uyku kilo sebebi mi? Uyumak için ilaç yerine ne yapılmalı? Uykusuzluk sorunu nasıl çözülür? Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Derya Uludüz yanıtladı.

Sağanak - kar - fırtına devam edecek mi? Yağışlar devam edecek mi? Hangi illerde sel riski var? Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; Habertürk Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel aktardı.