Twitter
Bayram Sabahı - 4 Mayıs 2022 (Metaverse dünyayı nasıl değiştiriyor?)
04 Mayıs 2022 Çarşamba

Habertürk’te bayram sabahlarını birlikte karşılıyoruz. Meltem Acet’in sunumuyla Bayram Sabahı’nda birbirinden değerli isimler ve alanında uzman konuklarla keyifli bir bayram sohbeti için sizleri de bekliyoruz.

Uzun yola çıkarken ne yapmalıyız? Kaç saatte bir mola vermeliyiz? Yoğun trafikte ne yapmalıyız? Doğru şerit kullanımı nasıl olur? Uzun yolda ideal hız limiti nedir? Yol ve Sürüş Güvenliği Uzmanı Mert İntepe, Meltem Acet’e anlatıyor.

Bayram kiloları nasıl verilecek? İdeal egzersiz nasıl olmalı? Spor disiplini nasıl sağlanır? Hangi bölge için, hangi egzersiz? Uzman Spor Eğitmeni ve Eski Milli Sporcu Ayşegül Demirsoy, Bayram Sabahı’nda değerlendiriyor.

Metaverse dünyayı nasıl değiştiriyor? Metaverse eğitimde nasıl kullanılır? Metaverse iş dünyasını nasıl etkiler? Fütüristler Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Murat Şahin, Meltem Acet ile Bayram Sabahı’nda anlatıyor.

Astroloji haritası ne söylüyor? Gökyüzü gelecek için ne söylüyor? Retro dönemlerinde ne yapmalıyız? Astroloji haritanızda ne var? Ay burcu bizi nasıl etkiliyor? Bu yaz hangi burcu neler bekliyor? Bayram Sabahı’nda Meltem Acet soruyor; Astrolog Didem Şarman yanıtlıyor.