Twitter
Bayram Sabahı - 15 Mayıs 2021 (Batı, Kudüs’te yaşananlar karşısında neden sessiz?)
15 Mayıs 2021 Cumartesi

Habertürk’te bayram sabahlarını birlikte karşılıyoruz. Oylum Talu’nun sunumuyla Bayram Sabahı’nda birbirinden değerli isimler ve alanında uzman konuklarla keyifli bir bayram sohbeti için sizleri de bekliyoruz.

Kabine toplantısında hangi kararlar bekleniyor, açılma nasıl olacak? Pazartesi günü ne olacak? Kentlere dönüş yoğunluğu koronavirüs tablosuna nasıl yansır? Tam kapanmadan nasıl çıkacağız? Kabine toplantısından hangi kararlar çıkacak? Her vaka artışında kapanmaya mı gidilecek? Aşılama hızında nasılız? Hep aynı aşıyı mı olmak lazım? Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Zekayi Kutlubay, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Kudüs niçin hep diken üstünde? İslam alemi niçin birleşemiyor? İsrail’in dokunulmazlığı mı var? Batı, Kudüs’te yaşananlar karşısında niçin sessiz? İsrail aslında niçin saldırıyor? Siyasette sıkışan Netanyahu kendini mi kurtarmak istiyor? Yaşananlarda Trump’ın payı ne? Kudüs’ün başkent olarak tanınmasının sonucu ne oldu? Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cengiz Tomar, Bayram Sabahı’nda değerlendiriyor.

Galata Mevlevihanesi’nin sırrı ne? Sanki Yedim Camii’nin sırrı ne? Binek taşları ne için yapıldı? Akide şekerinin hikayesi ne? Diş kirası geleneği nereden geliyor? Karagöz oyununun hikayesi ne?  Tarihçi / Yazar Önder Kaya, Oylum Talu ile Bayram Sabahı’nda anlatıyor.

Gökyüzü neler söylüyor? Ay tutulması hangi burçları nasıl etkileyecek? Güneş tutulmasının burçlara etkisi nasıl olacak? Merkür retrosu nasıl etkileyecek? Gökyüzü pandemi için ne diyor? Normale dönüş ve rahatlama ne zaman olacak? Burçları bu yaz neler bekliyor? Vedik Astrolog Şebnem Ekşib, Oylum Talu’ya değerlendiriyor.