Twitter
08 Şubat 2018 Perşembe

Megastar Tarkan ile Pınar Tevetoğlu'nun Liya adını verdikleri kızları Almanya'nın Moers kentindeki Bethanien Hastanesi'nde dünyaya geldi. Tarkan, müjdeli haberi, kişisel Instagram hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımıyla duyurdu. Ünlü şarkıcı, paylaşımın altına şu notu yazdı:

"Kızımız 'Liya' dünyaya geldi. Güneş gibi doğdu hayatımıza. Tarifi kelimelerle mümkün olmayan çok güzel duygular içindeyiz"

#link#https://www.instagram.com/p/BlL2j0NBZku/?hl=tr&taken-by=tarkan#instagram#pull-left#

LİYA İSMİNİN ANLAMI NE

Tarkan'ın bu paylaşımının ardından 'Liya' adının anlamı büyük merak konusu oldu. Son dönemin popüler isimlerinden biri olan Liya' ismi "sabırlı, sabrın en iyisi, sabrın en güzeli, en sabırlı" anlamına geliyor. Arapça kökenli bir isim olan Liya, kız çocuklarına veriliyor.

HAMİLELİK HABERİNİ BÖYLE DUYURMUŞTU

2016 yılında Pınar Dilek ile dünyaevine giren Tarkan Tevetoğlu, eşinin hamilelik haberini sosyal medya üzerinden hayranlarıyla paylaşmıştı. 45 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı, baba olacağını "Uzun zamandır eşimin hamile olduğu yazılıp çiziliyor... Evet, baba oluyorum" sözleriyle duyurmuştu.

Tarkan baba olacağını duyurduğu video 8.4 milyon kere izlenmişti. Yayımlandığında sosyal medyayı sallayan videoya on binlerce beğeni ve yorum yağmıştı. Tarkan söz konusu videoda şunları söylemişti: 

"Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de her gün soruyorlar 'Doğru mu, değil mi?'. 'Değil' desek de inanmıyorlar, 'yok öyle bir şey' desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru baba oluyorum. Doğru. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle de."