Twitter
18 Kasım 2022 Cuma

Erdoğan’ın çağrısının amacı ne? Cumhurbaşkanı’nın çağrısı 6’lı Masa’yı karıştırabilir mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İYİ Parti Lideri Akşener'e çağrısı ne anlama geliyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener'e neden "Gel" dedi, nerede istiyor? Erdoğan, İYİ Parti'yi mi istiyor? Erdoğan’ın çağrısının amacı ne? Cumhurbaşkanı’nın çağrısı 6’lı Masa’yı karıştırabilir mi? Cumhurbaşkanı, Akşener'i Cumhur İttifakı'na mı davet etti? Akşener'in olası ayrılışı seçmen tarafından nasıl karşılanır? "Masayı terk edin" çağrısı İYİ Parti tabanını etkiler mi? Akşener, Cumhurbaşkanı'na ne yanıt verdi? Vatandaş, adayın halen ilan edilmemesi konusunda ne düşünüyor? Kılıçdaroğlu'nun adaylığı masada mı? 6'lı Masa liderleri aday konusunda uzlaşabilecek mi?

Kılıçdaroğlu aday olmaktan vaz mı geçti? Son anketler AK Parti için ne diyor? Ekonomi sandığı ne kadar etkileyecek? İktidarın çözümleri ne, muhalefetin vaatleri neler? Muhalefet seçmene umut veriyor mu? Enflasyonda umut var mı, yok mu? Ekonomide hangi adımlar atılmalı? İmamoğlu ne mesaj veriyor? Muhalefet seçmene umut veriyor mu? 6’lı Masa 28 Kasım’da ne açıklayacak?

Nedir Ne Değildir'de Mehmet Akif Ersoy sordu; İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ahat Andican, Genar Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, Gazeteci Gürkan Zengin, Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis değerlendirdi.