Twitter
01 Ekim 2021 Cuma

Türkiye Soçi'den ne aldı, siyasi amacı ne? Soçi görüşmesinden kim ne kazandı? Suriye sorunu nasıl çözülecek? Zirve Moskova'da nasıl değerlendirildi? Soçi görüşmesinden kim ne kazandı? İdlib'deki teröristlere ne olacak? Orta yol bulunabildi mi? Erdoğan-Putin buluşmasında hangi konular gündeme geldi? Tanisyon niye yükseldi, İdlib'den Türkiye'ye göç olur mu? İdlib gerilimi nasıl aşılacak?

 

Soçi görüşmesinden kim ne kazandı? İdlib'deki teröristlere ne olacak? Orta yol bulunabildi mi? HT 360 Gece'de Emekli Korgeneral ve İstinye Üniversitesi GÜVSAM Koordinatörü İsmail Hakkı Pekin: "Kısıtlı harekatlarda 'Mutabık kalındı' bilgisi aldım"

 

HT 360 Gece'de Doç. Dr. Hakan Güneş: "Rusya konuyu Ankara gibi görmüyor. Türkiye, Fırat'ın doğusuyla ele almak isterken, Rusya Astana sürecindeki hükümlerin yerine getirilip getirilmemesine bakıyor"

 

HT 360 Gece'de Fatih Ceylan: "Suriye'deki barış ve huzurun, sadece Türkiye-Rusya işbirliğine bağlı olduğunu söylemek gerekli olabilir ama yeterli değildir. İçinin doldurulması gerekir"

 

HT 360 Gece'de Mehmet Ali Güller: "Bir kazanç tarif edeceksek Atlantikçiliğin değil, bölgeciliğin kazandığı sonucunu çıkarabiliriz. Yani Sayın Erdoğan'ın 'Suriye'den ABD çıksın' söylemi bunu kanıtlıyor"

 

HT 360 Gece'de Dr. Naim Babüroğlu: "PKK/PYD'yi etkisiz duruma getirmek, terör koridorunu önlemek, göçmenlerin ülkelerine dönmelerini sağlamak siyasi amacı. Sorunlarını da gelecek kuşaklara aktarma lüksü yok"

 

İdlib'de kısıtlı bir operasyon gündemde mi? Gerilim nasıl aşılır, hareketlilik neyin işareti? HT 360 Gece'de Afşin Yurdakul sordu; Habertürk TV Dış Politika ve Güvenlik Politikaları Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin Ankara'daki kaynaklarından aldığı bilgileri aktardı

 

HT 360 Gece'de Afşin Yurdakul soruyor... NATO Eski Daimi Telsilci Fatih Ceylan, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Naim Babüroğlu, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Güneş ve Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mehmet Ali Güller yanıtladı.