Twitter
Burası Haftasonu - 20 Ağustos 2022 (Türkiye’nin Suriye politikası değişiyor mu?)
20 Ağustos 2022 Cumartesi

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD'de neler konuşuluyor? Türkiye ile İsrail'in karşılıklı büyükelçi atama kararı ABD'de nasıl yankılandı? Suriye ile diyalog olur mu? Lviv Zirvesi, ABD'de nasıl yankılandı? ABD, Türkiye'ye F-16 verecek mi? ABD'de Joe Biden'a destek arttı mı? Burası Haftasonu’nda Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar, Oylum Talu’ya değerlendirdi.

Dış politikada yeni konsept mi? Suriye politikası değişiyor mu? Suriye ile diyalog nasıl olur? İsrail ile normalleşme bölgeyi nasıl etkiler? Türkiye ve İsrail ilişkileri bölge sorunlarını çözer mi? İstinye Üniversitesi GÜVSAM Direktörü İsmail Hakkı Pekin, Burası Haftasonu’nda anlattı.

6+6 otomobil satışını nasıl etkiler? Otomobil fiyatları düşecek mi? 6+6 düzenlemesi kime uygulanacak? Bireysel otomobil satışlarında sınırlama olacak mı? İkinci el piyasası nasıl etkilenir? Elektrikli otomobil nasıl yayılır? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; MASFED Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Ertemel yanıtladı.

Aile Dizimi nedir? Bilinen ya da az bilinen bir terapi yöntemi mi? Yeni bir terapi yöntemi mi? Aile Dizimi terapi olarak ne zamandır kullanılıyor? "Aile Dizimi" bir terapi yöntemi mi? Aile Dizimi ile neler çözülüyor? "Nesiller Arası Aktarım" nedir? Aile Dizimi terapisi kime uygulanır? Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; Psikoterapist-Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilge Uzun değerlendiriyor.