Twitter
10 Kasım 2021 Çarşamba

Türkkan'ın vekilliği düşürülür mü? Lütfü Türkkan ihraç edilmeli mi? Kılıçdaroğlu neden il ve ilçe yöneticileri uyarılsın dedi?

Faturalardan KDV de kaldırılır mı? Asgari ücret ne kadar artacak?

"Provokasyon da olabilir gerçek tepki de... Tasvip etmemiz mümkün değil ama Türkiye'nin ekonomi gibi daha önemli sorunları var. Uzun süre gündemde tutmak doğru değil" Açık ve Net'te Doç. Dr. Yunus Emre CHP Lideri'nden "Provokasyon" uyarısını değerlendirdi

 

Açık ve Net'te Cem Küçük: "Şehit yakınına küfür es geçilecek normal bir olay değil. İYİ Parti'nin üstüne yük olur. Fakat vekillikten düşürülmesi de çok zor. Ancak İYİ Parti isterse olur. İYİ Parti bu isimden kurtulmalı"

 

"Olay üzüntü verici ve asla kabul edilemez. Fakat Sayın Erdoğan'ın söyledikleri de gösteriyor ki; iktidar bu olayı kullanarak muhalefeti iş yapamaz hale getirmeye çalışıyor" Açık ve Net'te Şaban Sevinç, Erdoğan'ın "Türkkan ağır bedel ödemeli" cümlesini yorumladı

 

Açık ve Net'te Nagehan Alçı: "Söyledikleri son derece üzüntü verici. Şehit ailesine söylenmiş olması da olayın vahametini artırıyor. Cinsiyetçi bir küfür hiçbir şekilde doğru değil. İYİ Parti'nin kararı hafif olmuş"

 

Açık ve Net’te Kübra Par soruyor… konukları; Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük, CHP İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Yunus Emre , Bizim TV Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ve Habertürk Yazarı Nagehan Alçı yanıtlıyor.