Twitter
Açık ve Net - 7 Kasım 2021 (CHP Lideri'nin tanımladığı Cumhurbaşkanı adayı kim?)
08 Kasım 2021 Pazartesi

Kılıçdaroğlu kimi işaret ediyor? CHP Lideri'nin tanımladığı Cumhurbaşkanı adayı kim? Millet İttifakı'nın adayı kim olur? CHP Lideri son sözü söyledi mi? İmamoğlu veya Yavaş aday değil mi?

 

"Şahsi olarak siyasetin spora, yargıya karışmaması gerektiğini düşünüyorum. Kutuplaştırma değil birleştiricilik ön planda olmalı. Orada AK Parti, MHP yok. Neticede bir ayrışma var" Açık ve Net'te Prof. Dr. Ersan Şen, Millet İttifakı'ndan maraton pozunu yorumladı

 

Açık ve Net'te Faruk Aksoy: "Millet İttifakı bu kadar 'Kesin kazanırız' diye düşünmemeli. Çok vahim hatalar da yapıyorlar"

 

Açık ve Net'te Kemal Öztürk: "Sayın Kılıçdaroğlu haklı; İmamoğlu şehrin sorunlarını çözmek yerine aday olursa tepki alır. Sayın Yavaş için de geçerli. Sayın Kılıçdaroğlu da aday olursa kazanacağını düşünmüyorum"

 

Açık ve Net'te Bülent Kaya: "Cumhur İttifakı istiyor ki muhalefet adaylık tartışmaları üzerinden birbirine düşsün. Biz de diyoruz ki seçim sathı mailine girmeden aday açıklanmayacak. Biz asıl sistemi sorguluyoruz"

 

Açık ve Net'te Ahmet Yelis: "Bence Sayın Kılıçdaroğlu kendisini tarif ediyor. Devlet tecrübesi kendisinin var. Sayın Özgür Demirtaş gibi ekonomist bir profesörün aday gösterileceğini zannetmiyorum"

 

Açık ve Net’te Kübra Par soruyor… konukları; Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, Habertürk Yazarı Kemal Öztürk, Gazeteci-Yazar Faruk Aksoy, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya yanıtlıyor.