Twitter
03 Mart 2021 Çarşamba

Kübra Par’la Açık ve Net’te siyasetteki fezleke tartışması, sokağın gündemi farklı mı ve reformlar beklentileri karşılar mı soruları masaya yatırılıyor

Açık ve Net'te Prof. Dr. Ersan Şen: "HDP şu anda siyasi hareket olarak legal bir yapılanma. HDP'nin kapatılma iddiası davaya dönerse fezlekelerle ilgili her dosyanın içeriği ayrı ayrı değerlendirilir. Kapatma da olabilir"

Açık ve Net'te İYİ Parti'li Uğur Poyraz: "CHP ile aramızda görüş birliği olacak diye bir kural yok. Cumhur İttifakı böyle hamleler yapabilir. Fakat parti olarak demokrasiden çıkmadan duruşumuzu sergilemeliyiz"

Açık ve Net'te Gazeteci Cem Küçük: Bence kapatılması son çare olmalıdır ama başka çare de bırakmadılar. Dava açılırsa hiç şansları olmaz. Kimseye de el uzatmıyorlar. Sayın Akşener'in 'HDP, PKK'nın siyasi uzantısıdır' lafını hatırlatmak isterim

Açık ve Net'te Dr. Mehmet Sarı: "Hukuki bağlamda hiçbir sorun yok. Fakat siyasi olarak çözüm olmadığı kanaatindeyim. Kökünü tam olarak temizlemezseniz yerine başka parti kurarlar, aynı isimleri tekrar görebiliriz"

Kübra Par soruyor; İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Hukukçular Prof. Dr. Ersan Şen, Dr. Mehmet Sarı ve Gazeteci Cem Küçük Açık ve Net’te yanıtlıyor.