Twitter

Sena Alkan

Para Gündem Hafta içi her gün
Para Gündem - 26 Eylül 2022 (Seçmen 2023 için kararını verdi mi?)
26 Eylül 2022 Pazartesi Süre: 02:40:35

Ekonomide ve gündemde neler var? Ekonomide beklenti ne? Hangi ülkeler faiz indiriyor? Rusya neden faizi indiriyor? Vatandaş tasarruf edebiliyor mu? Kredi faizlerinde düşüş olacak mı? Süt fiyatları neden artıyor? Avrupa kışa nasıl hazırlanıyor? Türkiye Şangay İşbirliği'ne girer mi? Piyasalarda son durum ne? Bitcoin'de son durum ne?

Siyasette neler tartışılıyor? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mesajı kime? CHP Lideri neden bu açıklamayı yaptı? Kılıçdaroğlu kime, niye söyledi? 6 parti listeleri nasıl hazırlayacak? İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 2 Ekim'de ne söyleyecek? Altılı Masa'nın ikinci turunun ilk toplantısında masada neler olacak? Liderler ortak adayda uzlaşabilir mi? Altılı Masa'dan "açık ara seçilebilir" isim kim olabilir? Seçmen oy verirken nelere bakıyor? Seçmen 2023 için kararını verdi mi? Pahalılık ne zaman, nasıl bitecek? Vatandaş ne talep ediyor? Siyasetten beklenti ne, hangi konuların çözümünü istiyor?

Kabinenin gündeminde neler var? Kararsız seçmen ne yapacak? Sandığa giderken nelere bakacak, ne zaman karar verecek? Gençler hangi partiye daha yakın? İlk kez oy kullanacak gençler 2023 için ne düşünüyor? Partilerin seçim kampanyası nasıl? Gıda fiyatları nasıl düşürülecek? Türkiye için bölgedeki riskler ne? Türkiye Şangay İşbirliği'ne girer mi? Avrupa'da dengeler değişiyor mu?

Para Gündem'de Habertürk TV Ekonomi Müdürü Ebru Baki sordu; haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas, Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şahin ve Habertürk Yazarı Kemal Öztürk yanıtladı.