Twitter
Olaylar ve Görüşler - 15 Ekim 2022 (Bartın'da grizu neden patladı, facia önlenebilir miydi?)
16 Ekim 2022 Pazar Süre: 01:02:28

Bartın'da maden faciasında 41 can kaybı... Madenlerde risk nasıl azaltılır? Bartın'da maden faciası neden oldu? Madendeki patlamaya ne yol açtı? Madenlerde denetim nasıl yapılıyor? Bartın'da grizu neden patladı, facia önlenebilir miydi? Grizu patlamasının nedenleri neler? Maden patlaması neden ve nasıl oldu? Bartın'da dumanlar neden yükseldi?

Olaylar ve Görüşler'de Serap Belet sordu; HT Güvenlik ve Dış Politika Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin, Emekli Maden Mühendisi Birhan Akman, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Madencilik ve Maden Çıkarma Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemal Barış ve Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Başkanı Çağlar Öztürk yanıtladı.

Maden faciasında 41 can kaybı... Madenlerde risk nasıl azaltılır? Bartın'da maden faciası neden oldu? Madendeki patlamaya ne yol açtı? Madenlerde denetim nasıl yapılıyor? Bartın'da grizu neden patladı, facia önlenebilir miydi? Grizu patlamasının nedenleri neler? Maden patlaması neden ve nasıl oldu? Bartın'da dumanlar neden yükseldi?
Olaylar ve Görüşler'de Serap Belet sordu; Habertürk TV Dış Politika ve Güvenlik Politikaları Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin, Emekli Maden Mühendisi Birhan Akman, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Madencilik ve Maden Çıkarma Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemal Barış ve Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Başkanı Çağlar Öztürk yanıtladı.