Twitter

Ebru Baki-Sevilay Yılman-Nagehan Alçı-Nihal Bengisu Karaca

HT Masa Pazar 14.30
HT Masa - 21 Kasım 2021 (Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu mu?)
22 Kasım 2021 Pazartesi Süre: 02:30:24

Ekonomide sorun politika mı, değil mi? Faiz ısrarının sebebi ne? Doların yükselişi ne kadar sürer? Dolar daha ne kadar yükselecek? Fiyat artışı ne zaman duracak? Ekonomik kriz mi, kaos mu? Dolardaki artış kime yarıyor? Dolar nereye gidiyor? Üretici fiyatı nasıl belirleyecek? Hayat pahalılığı nasıl önlenecek? AK Parti’nin ekonomi planı ne? “Değersiz TL” ekonomiye yarar mı? Stokçuluk artıyor mu? Hissedilen enflasyon neden fazla?

 

Ankara’daki hareketliliğin nedeni ne? Erken seçim söylentileri doğru mu? Ak Parti’deki 50+1 tartışması... Görüş ayrılığının nedeni ne? Tek bir parti 50+1’i alabilir mi? 50+1 değişmeli mi? Değişirse kime yarar?

 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylık açıklaması nasıl okunmalı? CHP’li başkanlar neden aday olmayacak? Kılıçdaroğlu’ndan adaylık sinyali mi? Kılıçdaroğlu’nun “Başörtüsü” açıklaması… Taban helalleşmeye ne diyor? Helalleşmenin arka planında ne var?

 

Boji’ye kim, neden iftira attı? İBB’nin meşhur köpeği neden tartışmaların odağında?

 

Faiz ısrarının sebebi ne? HT Masa'da Habertürk TV Ekonomi Müdürü Ebru Baki, dolardaki yükselişi ve faiz indiriminin etkilerini yorumladı.

 

Ekonomide yaşananların sebebi politikalar mı, değil mi? HT Masa'da Habertürk Yazarı Sevilay Yılman, döviz kurundaki artışı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Nas" açıklamasını yorumladı.

 

50+1 tartışmasındaki görüş ayrılıklarının sebebi ne? HT Masa'da Habertürk Yazarı Nagehan Alçı yorumladı.

 

 

HT Masa’da Nihal Bengisu Karaca soruyor… Habertürk TV Ekonomi Müdürü Ebru Baki, Habertürk Yazarı Sevilay Yılman ve Habertürk Yazarı Nagehan Alçı yanıtlıyor.

DİĞER KISIMLAR
2. Bölüm
19 Kasım 2021 , Cuma
Süre: 02:10:40